Vi bruger Cookies!     

         
 X     
ansigtszoneterapi

Ansigtszoneterapi - Wellness og Behandling
Hvordan foregår det?

Ansigtszoneterapi udføres via manuel stimulation af zoner og punkter i ansigtet. Metoden praktiseres på samme måde som fodzoneterapi. Først foretages en undersøgelse og diagnose, hvor ubalancer vurderes individuelt ved gennemførelse af en grundbehandling. Derefter efterbehandles mere specifikt ved stimulering af punkter som er kombineret ud fra orientalske teorier og meridianerne samt viden om det centrale nervesystem.

Ved stimulering af de neurologiske/akupunktur punkter i ansigt og kranie, sendes impulser via centralnervesystemet til hjernen. Herved reguleres den kemiske proces, blodkredsløbet. Også  den psykiske balance reguleres. Jeg foretager også en dybdegående massage af alle reflex-zonerne.

Behandlingen er ikke så hård som fodzoneterapi og derfor meget behagelig. Sænk stress-niveauet, bliv dejlig afslappet, genopret energien i krop og sjæl og få styrket dine organer til at arbejde bedre for dig.

Hver behandling kan være meget individuelt sammensat, ud fra den enkeltes ønsker og behov, men grundbehandlingen vil altid være med i forløbet.

Efter behandlingen kan du evt. opleve forskellige symptomer, som træthed, øget vandladning, ændret afføring, gamle lidelser der kortvarigt blusser op igen eller øget sved, sekretion eller udflåd. Det er alt sammen udrensningssymptomer og tegn på at kroppen arbejder.

Sørg for at drikke rigeligt med vand efter behandlingen. Det kan afhjælpe mange af symptomerne og fremmer udrensningen.